073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Support, reparatie en onderhoud

Graag nemen wij met u contact op. Vult u alstublieft het onderstaande formulier in, dan nemen wij op korter termijn contact met u op.

De laatste jaren winnen aluminium kozijnen razend snel aan populariteit. Dit is zeker ook te danken aan onze nieuwe profielen waarmee we een erg dun kader kunnen creëren. Omdat aluminium oersterk is, kan dit profiel ook de moderne glastoepassingen (Zoals triple gelaagd glas) nog zonder problemen aan.

Naast deze zeer elegante dunne profielen hebben wij nog heel veel andere combinaties een oplossing. Wij durven dan ook hardop te zeggen dat we voor iedere smaak een oplossing hebben! Laat u inspireren op onze website, kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs!

aluminium kozijnen

Waarom aluminium kozijnen?

Al vele tientallen jaren worden aluminium kozijnen toegepast en in de loop van die jaren is al heel erg veel veranderd. Zo zijn de minder goede eigenschappen van aluminium aangepakt. Van natura is aluminium een goede warmte/koude geleider en dat is precies wat we bij het toepassen van aluminium kozijnen niet willen. Daarom is er een thermische onderbreking of ook wel koudebrug in de aluminium kozijnen gekomen. Daardoor kunnen aluminium kozijnen zeer hoge isolatiewaardes halen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid van aluminium kozijnen is zeker ook een groot voordeel. Zo gaan aluminium kozijnen niet alleen heel lang mee, aluminium kan ook nog eens voor 100% gerecycled worden. Dit is een unieke eigenschap die aluminium veel duurzamer maakt dan bijvoorbeeld hout of kunststof.

Veiligheid

Aluminium is zeer stevig en daarmee een stuk veiligere dan hout of kunststof. De door ons toegepaste profielen voldoen bijvoorbeeld ook aan het keurmerk veilig wonen van de politie. Daarom zijn aluminium kozijnen uiterst veilig te noemen.

Aluminium goedkoper!

Uit recent onderzoek is gebleken dat aluminium kozijnen het goedkoper zijn dan zijn concurrenten kunststof en hout. Dit heeft alles met de levensduur te maken en het feit dat het onderhouden van bijvoorbeeld, het initieel goedkopere, hout iedere jaar steeds duurder aan het worden is. Dit heeft alles te maken met de toenemende kosten van de grondstoffen die in verf verwerkt zitten.

Een schuifpui om optimaal te genieten!

Wat is er nu lekker dan op een mooie dag de schuifpui open te zetten. Heerlijk genieten van de frisse lucht terwijl u ook zo uw tuin in kunt lopen.

Ieder seizoen heeft wel iets waarbij een schuifpui uitermate goed tot zijn recht komt. In de winter is het, dankzij de oppervlakte, lekker licht binnen. In de lente geniet u optimaal van uw tuin. In de zomer geniet u heel de dag door van uw schuifpui. U verbaasd zich over de vele mooie momenten die de herfst ook zeker heeft! Nog meer voorbeelden treft u op onze speciale schuifpui pagina.

De terrasoverkapping een must in het Nederlandse klimaat!

Terrasoverkappingen zijn de laatste jaren heel erg in trek, dat is niet voor niets! Het Nederlandse klimaat is namelijk bij uitstek geschikt voor een overkapping. Met een terrasoverkapping creëert u als het ware een buitenkamer. Als er een regenbui valt blijft u gewoon lekker buiten zitten. Mocht de temperatuur zakken dan klikt u de terrasverwarmer aan, binnen een mum van tijd is het dan weer goed vertoeven. Het is ook mogelijk om uw terrasoverkapping van een schuif of vouwwand te voorzien. Bekijk onze terrasoverkapping pagina voor een overzicht van de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Hollman!?

De naam Hollman is al meer dan 35 jaar een begrip in Brabant. De afgelopen jaren hebben we, ondanks de crisis, juist marktaandeel gewonnen en dat komt doordat wij onze klanten bepaalde zekerheden kunnen bieden. Wij hebben altijd geloofd in een opzet waarbij er achteraf nog ruimte is om service te verlenen. Hierdoor kunnen wij namelijk ook onze topkwaliteit waarborgen. Daar waar er andere afhaken en nee ‘moeten’ verkopen, zetten wij juist een stap extra. Daarmee zijn wij een betrouwbare partner die niet alleen oog heeft voor uw initiële investering.

Duurzaam

Voor ons is duurzaamheid een belangrijk punt. Aluminium is van zichzelf al heel erg duurzaam, maar ook als bedrijf denken wij aan het milieu. We proberen zo min mogelijk stroom te verbruiken, hebben recent onze gehele productiehal geïsoleerd en hebben een milieustraat voor het scheiden van restafval. Ook proberen wij bij de verkoop van onze aluminium producten de klanten te attenderen op het feit dat aluminium kozijnen veel beter zijn voor het milieu dan bijvoorbeeld hout of kunststof. Dit dus niet alleen om te verkopen maar ook omdat wij geven om een groenere wereld!

We hopen dat u de informatie die u zoekt kunt vinden op onze Internet pagina. Mocht dat niet zo zijn of u hecht waarde aan persoonlijk contact dan willen wij vragen om contact met ons op te nemen. U bent ook van harte welkom in onze Showroom te Berlicum.

Vriendelijke groet,

Karin Hollman en Manfred de Laat | Eigenaren Hollman VOF

Monteur buitendienst (tijdelijk)

Met spoed zijn wij opzoek naar een monteur voor de buitendienst, die ons team kan komen versterken. Het is belangrijk dat je binnen ons team van enthousiaste mensen past. Dat je professioneel, bewust en verantwoordelijk bent. Daarbij verwachten we van je dat je op een positieve manier communiceert met je collega’s. Wij willen onvoorwaardelijke kwaliteit aan onze klanten leveren en misschien kunnen we jou daar wel heel goed bij gebruiken.

Functie inhoud

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen bij het aanbrengen van onze aluminiumbouw producten (kozijnen, schuifpuien, etc) en van onze zonweringsproducten. Daar waar service bij ons erg belangrijk is zal je ook zo nu en dan reparaties uitvoeren. Dit alles doe je zowel individueel als in teamverband.

Functie eisen

Rijbewijs B (BE is een pre);
Technisch aangelegd;
Doorzettingsvermogen;
Geen hoogtevrees;
Geen 8 tot 5 mentaliteit (overwerken is niet structureel, maar soms simpelweg wel gewoon nodig).

Wat bieden wij?

Een tijdelijke baan met een markconform salaris. Een leuke, prettige en professionele omgeving om in te werken. Onze mensen staan bij ons centraal en wij hechten veel waarde aan hun welzijn. Daarmee zijn we een uniek en leuk bedrijf om voor te werken.

Heb je interesse? Mail dan je motivatie en je CV naar Karin Hollman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 073-503 4574

Testpage

Hollman Aluminium BV
Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073-5034574
Fax: 073-5034641

Openingstijden:
Ma t/m vr 8:00u - 17:00u
Zaterdag OP AFSPRAAK

Heel fijn dat u contact met ons wilt opnemen. Graag attenderen wij op de mogelijkheid om via het onderstaande formulier contact met ons op te nemen. Mocht u liever iemand aan de lijn krijgen dan kan dat natuurlijk ook. Ook bent u meer dan welkom in onze showroom in Berlicum. Daar hebben wij de mogelijkheid om u echt kennis te laten maken met onze producten.

Routebeschrijving:

Vanaf de A2: Pak bij ’s-Hertogenbosch de parallelrijbaan en neem afslag nummer 21 richting Veghel en Helmond. Onderaan de afrit volgt u Veghel, Helmond. U bevindt zich nu op de N279. Neem na ongeveer 2,5 kilometer de afslag Berlicum. Na ongeveer 600 meter treft u aan de linkerkant Hollman Aluminium BV.

Vanaf de A50: Neem afslag nummer 11 richting ’s-Hertogenbosch. Onderaan de afrit gaat u richting ’s-Hertogenbosch de N279 op. Neem na ongeveer 13 kilometer de de afslag Berlicum. Na ongeveer 600 meter treft u aan de linkerkant Hollman Aluminium BV.

Meer artikelen...

  1. Reparatie en onderhoud

Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: