073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Schuifpui

schuifpui

Vervaag de grens tussen uw woning en tuin met een super sterke aluminium schuifpui van Hollman Aluminium BV. Creëer het gevoel van vrijheid en geniet van de enorme lichtinval die een schuifpui u kan geven. Een schuifpui is een enorme waardevolle toevoeging aan uw woning.

Wist u dat een aluminium schuifpui op termijn het goedkoopste is? Dankzij de enorm lage onderhoudskosten, lange levensduur en duurzaamheid verdient de aluminium schuifpui zich, ten opzichte van zijn concurrenten, snel terug.


Duurzamer en goedkoper!

Schuifpui

Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewuster van het milieu en aluminium schuifpuien zijn de beste keuze als het om duurzaamheid gaat. Het productieproces van aluminium schuifpuien is erg schoon, alle reststukken worden namelijk gerecycled. Aluminium is ook na tientallen jaren nog als beste te recyclen. Daarnaast is het mogelijk om onze aluminium schuifpuien van driedubbelglas te voorzien.

Een aluminium schuifpui is beter voor het milieu en nog goedkoper ook. De puien blijven tientallen jaren mooi dankzij een oersterke laklaag, ze zijn een stuk steviger dan hout en kunststof en hebben veel minder onderhoud nodig. Dit maakt een aluminium schuifpui uniek in zijn soort!

Schuifpui? Profiteer van extra BTW voordeel!

Sinds 1 maart 2013 kunnen de consumenten profiteren van een zeer voordelig BTW tarief. Op arbeidsuren betaalt u tijdelijk slechts 6% BTW en dat kan als snel resulteren in een aanzienlijke korting. Arbeidskosten, waar u normaal 21% BTW over moet betalen, zijn altijd in flinke post bij het plaatsen van een schuifpui. Belangrijk om te weten is dat de korting alleen van toepassing is op woningen die minimaal 2 jaar oud zijn. Meer informatie over de 6% regeling treft u hier. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, onze professionals kunnen u alles vertellen over deze mooie regeling!"De vier seizoenen met een schuifpui"

Lente    " Optimaal voorjaar "

De lente is bij uitstek het seizoen van waarbij schuidpuien uitermate goed tot hun recht komen! Er zijn zoveel momenten dat u de pui open kunt zetten en niet te vergeten weer even dicht kunt trekken als het dan toch even te fris blijkt te zijn. Met een schuifpui geniet u pas echt optimaal van het voorjaar.

Zomer   " Heerlijke zomeravonden "

Nederland heeft prachtige zomeravonden en wat is dan heerlijker om dan buiten met binnen te verbinden doormiddel van een schuifpui. Hoe heerlijk is het om in de vroege uren de frisse lucht binnen te halen door de pui maximaal open te zetten?

Herfst   " Nog regelmatig nagenieten "

De dagen zijn inmiddels al redelijk kort maar de extra lichtinval van uw schuifdeur zal het goed doen. De herfstdagen in Nederland zijn lang niet altijd regenachtig, er zitten ook prachtige momenten tussen. De meeste mensen zullen zich daar niet zo van bewust zijn. Maar wedden dat als u een schuifpui heeft dat u dit kunt beamen!

Winter    " Toch nog wel heel veel licht! "

In de donkere dagen is het toch heerlijk als u zoveel mogelijk licht binnen te krijgen. Dankzij de enorme raamoppervlakte creëert u maximale lichtinval. Het is ook lekker om de pui even helemaal open te zetten om frisse zuurstofrijke lucht binnen te krijgen.Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: